افراد می بایست جهت ایجاد پرونده مالیاتی مخصوص به افراد حقیقی اقدام کنند و مراحل خاصی را جهت گرفتن کد اقتصادی و ایجاد پرونده مالیاتی طی کنند. به صورت کلی اشخاصی که شامل مالیات بر ارزش افزوده می شوند چه حقیقی باشند و چه حقوقی، می بایست مراحلی را که در ادامه ذکر می شود طی کنند.
نخست لازم است جهت مالیات عملکرد، پرونده تشکیل دهند و بعد از آن اقدام به پیش ثبت نام کد اقتصادی کنند. بعد از انجام این مراحل می بایست به یکی از سازمان های دارایی مراجعه شود و با اعلام آدرس خویش، ممیز خود را بیابند. مرحله بعدی پیش ثبت نام ارزش افزوده است و پس از آن لازم است به کامل کردن پرونده ارزش افزوده و ارائه اسناد بپردازند. پس از ارائه اسناد از آدرس دقیق حوزه ارزش افزوده خویش آگاه شوند و با مراجعه به این حوزه، شماره پرونده و همچنین کد واحد مالیاتی را اخذ کنند. بعد از اخذ شماره پرونده می بایست به تکمیل ثبت نام کد اقتصادی خویش بپردازند.
موسسه مشاوران ارائه دهنده انواع خدمات مالیاتی می باشد.
بر طبق تبصره 3 از ماده 177 مقررات مربوطه، جریمه برای عدم ایجاد پرونده مالیاتی افراد حقیقی در مهلت چهار ماهه از زمان شروع فعالیت ها، اگر جواز کسب یا پروانه موجود باشد، 10 درصد مالیات است و از دیگر تسهیلات و معافیت ها محروم خواهد شد.
اگر این مطلب برای شما رضایت بخش بوده است، مطالعه مقاله تشکیل پرونده مالیاتی را به شما پیشنهاد می کنیم.
همه ما میدانیم که راهاندازی و مدیریت یک کسب و کار کوچک چقدر میتواند چالشبرانگیز و سخت باشد. از تامین مالی گرفته تا مدیریت کارکنان، کارهای زیادی وجود دارد که…
برای مبتدیان بسیار مهم است که حرفه معاملهگری خود را با یک استراتژی ترید توسعه یافته و کامل شروع کنند. داشتن یک استراتژی، رویکردی ساختاریافته برای ترید فراهم کرده و…
مدیریت سود و رابطه آن با چرخه عمر شرکت یکی از مهمترین موضوعاتی است که همواره در مرکز توجه مدیران قرار دارد. انگیزه و هدف اصلی مدیران از مدیریت سود،…