در دنیای کسب و کار کنونی، ساختار جدیدی از فناوری در فروشگاه های زنجیره ای دیده می شود که باعث بالا رفتن شدت رقابت در این حیطه شده است.
همچنین تغییرات زیادی در نوع نیاز ها . سلیقه مشتریان پدید آمده است که باعث جلب توجه مالکان فروشگاه ها به اهداف و روند های بلند مدت شده است که ایجاد استراتژی های منحصر به فرد را می طلبد.
فروشگاه های زنجیره ای و هایپر مارکت ها برای حسابداری کسب و کار خود همیشه با چالش و مشکل رو به رو بوده اند.
چالش های حسابداری فروشگاه های زنجیره ای:
یکی از موضوعات مهم در خصوص حسابداری فروشگاه ها، استفاده از بهترین و کامل ترین نرم افزار برای فروشگاه های زنجیره ای می باشد که برای بهبود عملکرد سیستم لازم است از آن استفاده نمود و به سرعت، امنیت و کارایی مجموعه منجر می شود.
راهکار فروش، بازرگانی و پخش:
موسسه مشاوران مطالعه مقاله مالیات فروشگاه های اینترنتی را به شما عزیزان پیشنهاد می کند.
راهکار پخش:
موسسه مشاوران مطالعه مقاله سامانه فروشگاهی پزشکان را به شما عزیزان پیشنهاد می کند.
نیاز های خاص حسابداری هایپر مارکت:
از جمله نیاز های مهم در حسابداری مربوط به فروشگاه ها، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
نیاز تامین به موقع موجودی فروشگاه ها:
از آنجایی که در فروشگاه ها خرید های با حجم بالا صورت می گیرد، لذا لازم است که فروشگاه به موقع شارژ شود. این موضوع دارای اهمیت بسیاری در سطح فروشگاه ها و حفظ مشتریان می باشد.
پیچیدگی مدیریت گردش کالا ها:
یکی از چالش های مهم در فروشگاه ها، کاهش هزینه کالا های انباشت شده می باشد که به منظور جلوگیری از راکد ماندن کالا های کم فروش در فروشگاه ها و گردش سریع کالا ها انجام می گردد و منجر به کاهش هزینه های سازمانی در فروشگاه های زنجیره ای می شود.
رضایت مندی و وفاداری مشتریان:
معطل شدن مشتریان در پای صندوق های فروشگاه ها به دلیل حجم بالای فروش، پاسخ گویی به موقع به مشتریان و کاهش زمان معطلی آنها باعث ایجاد حس رضایت و خوشنودی در آنها می گردد.
بدین منظور لازم است که بخش مدیریت فروشگاه با داشتن سیستم سیاست گذاری منسجم بتواند این مسئله را حل نماید.
ضعف کنترل های درون سازمانی:
با توجه این که فرآیند های فروشگاه های زنجیره ای در فرآیند فروش وسیع و پیچیده هستند،کنترل های درون سازمانی اعم از صندوق داران، غرفه داران و فروشگاه از اهمیت زیادی برای سازمان برخوردار است.
حجم بالای اطلاعات موجود در فروشگاه ها، به علت تراکنش های لحظه ای، مدیریت سازمان را به چالش می کشد که در تحلیل روند های فروش برای تصمیم گیری در سطح کلان تصمیم درست را اتخاذ نماید. فرآیند های مهم در این خصوص:
مدیریت مالی متمرکز در فروشگاه و دفتر مرکزی:
یکی از نیاز های ضروری در فروشگاه های زنجیره ای، ایجاد سیستم یکپارچه در فرآیند های مالی، بازرگانی و انبار در سطح فروشگاهی و سازمان می باشد.
سرعت در عملیات فروشگاه:
در فرآیند های فروش و انبار داری فروشگاه های زنجیره ای، سرعت عملیات یکی از موضوعات مهم برای افزایش درآمد محسوب می شود که پشتیبانی از حجم زیاد مشتریان با حجم بالای تراکنش های فروش از ریسک، از دغدغه های اصلی این صنعت است.
مراکز خرده فروشی و فروشگاه های زنجیره ای سیاستی را برای افزایش حجم فروش اتخاذ می کنند که در این سیاست، استفاده از روش های تشویقی و خاص برای دریافت مبالغ فروش صورت می گیرد. از جمله این سیاست ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
اگر این مطلب برای شما رضایت بخش بوده است، مطالعه مقاله اسناد حسابداری را به شما پیشنهاد می کنیم.
همه ما میدانیم که راهاندازی و مدیریت یک کسب و کار کوچک چقدر میتواند چالشبرانگیز و سخت باشد. از تامین مالی گرفته تا مدیریت کارکنان، کارهای زیادی وجود دارد که…
برای مبتدیان بسیار مهم است که حرفه معاملهگری خود را با یک استراتژی ترید توسعه یافته و کامل شروع کنند. داشتن یک استراتژی، رویکردی ساختاریافته برای ترید فراهم کرده و…
مدیریت سود و رابطه آن با چرخه عمر شرکت یکی از مهمترین موضوعاتی است که همواره در مرکز توجه مدیران قرار دارد. انگیزه و هدف اصلی مدیران از مدیریت سود،…