مالیات بخشی از درآمد دولت محسوب می شود و و پرداخت آن توسط شخص، موسسات و واحد های اقتصادی لازم و اجباری می باشد. مودیان مالیاتی باید در زمان مقرر اعلام شده از سوی سازمان امور مالیاتی، باید اقدام به ثبت نام و ارائه اظهارنامه مالیاتی کنند و بعد از بررسی، مالیات متعلقه به آنان اعلام می شود و باید برای پرداخت این قبوض اقدام کنند.
اگر چنانچه برای ارائه اظهارنامه مالیاتی، به صورت الکترونیکی در سامانه ثبت نام کنید، دیگر نیازی به مراجعه حضوری نمی باشد. بعد از ثبت نام در سامانه، قبض مالیات و عوارض صادر می شود و بعد از دریافت این قبض، مودیان می توانند از طریق شناسه قبض و شناسه پرداخت آن، به وسیله درگاه های بانک ملی، ATM، تلفنبانک، اینترنت بانک و دستگاه پز، قبض مالیاتی مربوطه را پرداخت کنند. بعد از پرداخت قبض مالیاتی دیگر نیازی به ثبت نام در سامانه نمی باشد.
سازمان امور مالیاتی برای کمتر شدن مراجعه حضوری مودیان به سازمان، اقدام به برقراری شرایط پرداخت قبوض مالیاتی به صورت الکترونیکی کرده است. به همین منظور مودیان می توانند در سامانه ثبت نام کنند و بعد از تکمیل ثبت نام می توانند قبض مالیاتی دریافت شده را از طریق شناسه پرداخت و شناسه قبض، پرداخت کنند. مودیان برای ثبت نام در سامانه و صدور قبض مالیاتی باید مراحل ذکر شده در ذیل را طی کنند:
برای وارد شدن به سیستم ثبت نام الکترونیکی باید به سامانه tax.gov.ir وارد و بعد وارد سامانه پرداخت مالیات شوید. دقت داشته باشید که بعد از ورود به سیستم حتما باید نام کاربری و کلمه عبور که در مرحله پیش ثبت نام از پست تحویل گرفته اید را وارد کنید.
بعد از ورود برای دریافت شناسه قبض مراحل ذیل را باید طی کنید:
برای مطالعه مقاله نکات مهم دادرسی مالیاتی می توانید از این لینک استفاده نمایید.
در مراحل پرداخت قبوض به صورت الکترونیکی سه مورد پرداخت آنلاین، چاپ قبض و لیست قبوض ثبتی رویت می شود.
پرداخت آنلاین:
در صورت انتخاب این گزینه، صفحه جدیدی باز می شود و در آن شناسه قبض، شناسه پرداخت، مبلغ قابل پرداخت، نام مودی و پست الکترونیکی می باشد و بازدن دکمه پرداخت در قسمت پایین صفحه گزینه پرداخت به درگاه بانک می باشد و امکان پرداخت آن فراهم می شود.
لیست قبوض پرداختی:
با قبول گزینه لیست قبوض پرداختی، صفحه ای نمایش داده می شود که می توانید با علامت ضرب در قرمز فیش را حذف کنید و در صورت انجام موفق قبض، در ستون دوم با شماره نمایش داده می شود. در صورت انتخاب گزینه چاپ، می توانید قبض صادره را از طریق بارکد خوان عابر بانک ها پرداخت کنید.
در موارد ذکر شده در ذیل قبض مالیاتی پرداخت نمی شود:
اگر این مطلب برای شما رضایت بخش بوده است، مطالعه مقاله تبعات عدم استفاده از کارتخوان را به شما پیشنهاد می کنیم.
همه ما میدانیم که راهاندازی و مدیریت یک کسب و کار کوچک چقدر میتواند چالشبرانگیز و سخت باشد. از تامین مالی گرفته تا مدیریت کارکنان، کارهای زیادی وجود دارد که…
برای مبتدیان بسیار مهم است که حرفه معاملهگری خود را با یک استراتژی ترید توسعه یافته و کامل شروع کنند. داشتن یک استراتژی، رویکردی ساختاریافته برای ترید فراهم کرده و…
مدیریت سود و رابطه آن با چرخه عمر شرکت یکی از مهمترین موضوعاتی است که همواره در مرکز توجه مدیران قرار دارد. انگیزه و هدف اصلی مدیران از مدیریت سود،…