هر زمان که کارفرما برای پرداخت حق بیمه کارگران و جریمه آن، به سازمان تامین اجتماعی اعتراضی داشته باشد، بر اساس ماده 42 قانون تامین اجتماعی، به مدت زمان 30 روز از تاریخ ابلاغ، می تواند اعتراض خود را کتبا به سازمان ارائه دهد.
سازمان تامین اجتماعی بعد از دریافت اعتراض و شکایت کتبی کارفرما، موظف است که ظرف مدت یک ماه، این اعتراض را در هیات بدوی تشخیص مطالبات اعلام کند و بررسی شود و اگر چه کارفرما در مورد رای صادره این هیات اعتراضی نداشته باشد، بر اساس ماده 50 قانون سازمان تامین اجتماعی، میزان حق بیمه و جریمه مشخص شده وصول می شود.
بر اساس ماده 43 قانون تامین اجتماعی اگر چنانچه کارفرما، به رای صادره از طرف هیات بدوی اعتراضی داشته باشد، مدت زمان 20 روز فرصت برای طرح شکایت و خواهان رسیدگی به آن می باشد.
اگر چنانچه رای صادر شده از طرف هیات بدوی، قطعی اعلام شود، بر اساس ماده 10 و 16 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، کارفرما می تواند بر اساس قانون و مقررات، اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری ارائه دهد. دقت داشت باشید که فقط کارفرما، وکیل و یا نماینده قانونی کارفرما با داشتن نامه تایید شده می توانند نسبت به جریمه بیمه اعتراضی ارائه دهند.
دو مورد در پرداخت حق بیمه باعث ایجاد جریمه برای کارفرمایان می شود:
برای مطالعه مقاله قانون بیمه بیکاری می توانید از این لینک استفاده نمایید.
اگر چنانچه کارفرمایان نسبت به میزان تعیین شده خسارت، اعتراضی داشته باشند، باید اعتراض خود را در هیات های تشخیص ارائه دهند. مواردی که ممکن است کارفرما نسبت به آن ها اعتراض داشته باشد را در ذیل توضیح می دهیم:
بعد از ابلاغ کتبی جریمه حق بیمه به کارفرمایان، آن ها ظرف مدت زمان 30 روز می توانند، اعتراض و شکایت خود را درفرم های مخصوص سازمان به صورت کتبی به شعبه مربوطه و یا کارگزاری مربوطه ارائه دهند. این فرم کتبی شکایت در اتوماسیون سازمان ثبت می شود.
هزینه اعتراض و شکایت این پرونده ها، ناچیز می باشد، ولی کارفرمایان موظف به پرداخت آن می باشند و باید رسید پرداخت این هزینه را در پرونده شکایت به شعب اعتراض ارائه دهند.
برای مطالعه مقاله قوانین کار پاره وقت می توانید از این لینک استفاده نمایید.
نکاتی که درذیل اشاره می شود را باید در مورد شکایت به سازمان مربوطه رعایت کنید:
اگر این مطلب برای شما رضایت بخش بوده است، مطالعه مقاله موارد اعتراض به جریمه بیمه را به شما پیشنهاد می کنیم.
مالیات، به عنوان ابزاری کلیدی شناخته میشود که دولت از آن برای تامین منابع مالی و تامین سیاستهای اقتصادی استفاده میکند. یکی از اصلیترین صنایعی که تحت تاثیر مالیات قرار…
برای موفقیت در حرفه طلا فروشی، به دانش عمیق و تخصصی در زمینه های مختلف از جمله شناخت طلا و جواهر، اصول نگهداری زیورآلات و مدیریت و بازاریابی موثر نیاز…
همه ما میدانیم که راهاندازی و مدیریت یک کسب و کار کوچک چقدر میتواند چالشبرانگیز و سخت باشد. از تامین مالی گرفته تا مدیریت کارکنان، کارهای زیادی وجود دارد که…