نرم افزارهای تحت وب
امروزه میلیون ها کسب و کار وجود دارد که فعالیت خود را در بستر اینترنت انجام می دهند و دارای نرم افزارهای مختلفی می باشند و با توجه به نیازشان از آن ها استفاده می کنند. به دلیل استفاده گسترده از اینترنت، نرم افزارهای تحت وب گسترش زیادی پیدا کرده است.
این نرم افزار تحت وب یک نرم افزاری می باشد که کاربران برای استفاده از آن، فقط نیاز به یک مرورگر دارد. به طور کلی هر سیستمی که در اینترنت قابلیت استفاده را داشته باشد را نرم افزارهای تحت وب می گویند.
این نرم افزارها به دو صورت قابل استفاده می باشند. یک نوع از آن سیستم های ابری می باشد و برای زیر ساخت های شرکت ها استفاده می شود و نوع دیگر سیستم های غیر ابری می باشد و این سیستم را در بستر اینترنت از سیستم سازمانی استفاده می کنند.
به عنوان مثال ایمیل، شبکه های اجتماعی، نرم افزارهای تاکسی های آنلاین و … از فن آوری ابری استفاده می کنند. در واقع 94% از سازمان های از خدمات ابری استفاده می کنند. این نرم افزارها این امکان را به سازمان ها می دهد که در هر مکانی امکان دسترسی از طریق موبایل، تبلت و یا لب تاب وجود داشته باشد.
امروزه روز به دلیل افزایش ویروس کرونا، استفاده از یارانش ابری بسیار کاربرد پیدا کرده است و امکان دورکاری را به کارمندان داده است. به همین دلیل استفاده از این سیستم افزایش پیدا کرده است.
هزینه به صرفه این نرم افزارهای ابری، از مهمترین مزایای استفاده از آن می باشد و سازمان ها به اندازه استفاده از آن، حق اشتراک پرداخت می کنند. علاوه بر آن در این سیستم ها استفاده از زمان می باشد، زیرا در سیستمهای غیر ابری، وقت زیادی برای به روز نگه داشتن، پشتیبان گیری و حفظ امنیت می شود.
نرم افزارهای تحت وب
نرم افزارهای تحت وب ابری خطر از دست رفتن اطلاعات را کاهش میدهند:
شرکت های ارائه دهنده خدمات ابری، یک سری سیاستهایی برای حفظ امنیت اطلاعات دارند و از بالاترین استانداردهای امنیتی استفاده می کنند. در این نرم افزارها فرایند هایی منظم، برای تهیه نسخه پشتیبان و نگهداری از آن وجود دارد و به همین دلیل خطر تهدید امنیتی کاهش پیدا می کند. زیرا استفاده از نرم افزارهای قدیمی و نسخه های آن ها، خطر امنیتی را بالا می برد ولی این سیستم ها ابری بدون نیاز به هزینه و به صورت پیوسته، به روز می شوند.
از دیگر مزایای استفاده از این سیستم های ابری، مخصوصا در شرایط وجود ویروس کرونا، امکان دسترسی بدون محدودیت می باشد. این سیستم ها در صورت دسترسی به اینترنت، در هر جایی قابل استفاده می باشند. به همین دلیل تعداد زیادی از سازمان ها در شرایط ویروس کرونا، بدون هیچ محدودیتی پرسنل را به دورکاری تشویق می کنند، زیرا این سیستم ها به راحتی از روی موبایل، تبلت، لب تاب و کامپیوتر قابل دسترسی می باشد.
مزایای استفاده از نرم افزارهای تحت وب
اگر این مطلب برای شما رضایت بخش بوده است، مطالعه مقاله وظایف شرکت های حسابرسی را به شما پیشنهاد می کنیم.
همه ما میدانیم که راهاندازی و مدیریت یک کسب و کار کوچک چقدر میتواند چالشبرانگیز و سخت باشد. از تامین مالی گرفته تا مدیریت کارکنان، کارهای زیادی وجود دارد که…
برای مبتدیان بسیار مهم است که حرفه معاملهگری خود را با یک استراتژی ترید توسعه یافته و کامل شروع کنند. داشتن یک استراتژی، رویکردی ساختاریافته برای ترید فراهم کرده و…
مدیریت سود و رابطه آن با چرخه عمر شرکت یکی از مهمترین موضوعاتی است که همواره در مرکز توجه مدیران قرار دارد. انگیزه و هدف اصلی مدیران از مدیریت سود،…