دریافت کد اقتصادی از دیگر اقدامات مؤسسۀ مشاوران است. هر شرکت بعد از این که تشکیل پرونده داد و سازمان امور مالیاتی حوزۀ مالیات مربوطه را تعیین کرد، باید کد اقتصادی دریافت کند. هر شرکت بعد از ثبت شرکت تا دو ماه وقت دارد تا کد اقتصادی دریافت کند. شرکت ها برای گرفتن کارت بازرگانی و گواهی ارزش افزوده به کد اقتصادی نیاز دارند.
همچنین کد اقتصادی برای شرکت هایی که می خواهند در مناقصه ها و مزایده ها شرکت کنند لازم است. از دیگر کارکردهای کد اقتصادی می توان به مواقعی که شرکت می خواهد با اشخاص حقوقی و حقیقی قرارداد ببندد اشاره کرد.
همچنین در مواردی که شرکت نیازمند است اظهارنامه عملکرد سالیانه و فصلی ارزش افزوده را ارائه دهد کد اقتصادی می تواند یاری گر باشد.
اخذ کد اقتصادی یکی از مهمترین وظایف و تکالیف تجار، شرکت ها و موسسات است. چرا که در هنگام انعقاد قرارداد های مهم تجاری و کاری، اخذ کارت بازرگانی، رتبه بندی شرکت، اخذ گرید، شرکت در مناقصات و برخی رقابت های شغلی و حرفه ای و همچنین شاید از همه این موارد مهم تر در هنگام تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی، داشتن کد اقتصادی از اهمیت بسزایی برخوردار است.
به دلیل اهمیت بسیار زیاد موضوع کد اقتصادی ، در این مقاله ضمن تعریفی که از این کد ارائه داده ایم، شما را با اهمیت و ضرورت اخذ کد اقتصادی نیز آشنا می کنیم. بنابراین چنانچه تصمیم به اخذ کد اقتصادی دارید و یا بنا به هر دلیلی تمایل دارید تا در مورد کد اقتصادی اطلاعات کامل و دقیقی داشته باشید، توصیه می شود حتما این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.
کد اقتصادی ، شماره ای ۱۲ رقمی است که برای اشخاص حقیقی و حقوقی که به تولید کالا یا ارائه خدمات می پردازند اختصاص داده می شود. کد اقتصادی جهت شناسایی شخص، شرکت یا موسسه در واحد مالیاتی استفاده می شود و تمامی شرکت های ثبت شده، ملزم به اخذ کد اقتصادی هستند.
هر شرکت یا موسسه بعد از اینکه به ثبت رسید و آگهی تاسیس آن در روزنامه رسمی منتشر گردید، باید حداکثر ظرف مدت ۲ ماه در اداره مالیات حوزه ای که به آدرس شرکت یا موسسه مرتبط است، تشکیل پرونده داده و نسبت به اخذ کد اقتصادی اقدام نماید.
موسسه مشاوران ارائه دهنده انواع مشاوره مالیاتی می باشد.
پس از اتمام تمامی مراحل گفته شده، کد اقتصادی ۱۲ رقمی که کدی انحصاری می باشد، از سوی اداره مالیات به شرکت متقاضی اخذ کد اقتصادی اختصاص داده می شود.
۱) مساجد، تکایا و حسینه ها
۲) اشخاص حقیقی دارای فعالیت های هنری از قبیل فیلم سازی و فعالیت های مرتبط مانند طراحی، خطاطی، نقاشی، ترجمه کتاب، گرافیک، ویراستاری و نویسندگی
اگر این مطلب برای شما رضایت بخش بوده است، مطالعه مقاله اظهار نامه اصلاحی را به شما پیشنهاد می کنیم.
همه ما میدانیم که راهاندازی و مدیریت یک کسب و کار کوچک چقدر میتواند چالشبرانگیز و سخت باشد. از تامین مالی گرفته تا مدیریت کارکنان، کارهای زیادی وجود دارد که…
برای مبتدیان بسیار مهم است که حرفه معاملهگری خود را با یک استراتژی ترید توسعه یافته و کامل شروع کنند. داشتن یک استراتژی، رویکردی ساختاریافته برای ترید فراهم کرده و…
مدیریت سود و رابطه آن با چرخه عمر شرکت یکی از مهمترین موضوعاتی است که همواره در مرکز توجه مدیران قرار دارد. انگیزه و هدف اصلی مدیران از مدیریت سود،…