پیمانکاران با ردیف پیمان به خوبی آشنا هستند و میدانند برای پس از دریافت قرارداد برای کارگاه پیمانکاری باید با در دست داشتن شماره کارگاه، ردیف پیمان را از شعبه تأمین اجتماعی دریافت کنند. در این نوشتار همه چیزهایی که باید درباره ردیف پیمان، چگونگی دریافت آن برای اشخاص حقیقی و حقوقی و غیره بدانید را برایتان جمعآوری کردهایم.
ردیف پیمان کد ویژهای است که به قراردادهای پیمانکارانی اختصاص داده میشود. این کد فقط مربوط به پیمانکاران است و شماره کارگاهی که به لیست بیمه کارکنان معمولی شرکت داده میشود، چیزی متفاوت از ردیف پیمان است. به عبارت بهتر ردیف پیمان، کدی است که تنها برای پیمانکاران در نظر گرفته میشود.
از فواید ردیف پیمان این است که کارفرمایان با وارد کردن کد کارگاه و کد پیمانکاری خود در سایت سازمان تأمین اجتماعی به صورت کامل به اطلاعات خود دسترسی پیدا میکنند.
هر سازمان، موسسه و شرکت برای انجام کارهای بیمهای خود نیازمند دریافت کد کارگاهی است که از تأمین اجتماعی دریافت میکند. پیمانکاران علاوه بر کد کارگاه تأمین اجتماعی در پروژههایی که به صورت پیمانکاری قبول میکنند باید کد دیگری دریافت کنند که به آن کد پیمان گفته میشود.
از کد پیمان برای لیست افراد بیمه شده در هر پروژه استفاده میشود که به دست سازمان تأمین اجتماعی میرسد.
شرکتها، مؤسسات و واحدهای پیمانکاری موظف هستند برای لیست بیمه و کارهای بیمهای خود در هر قرارداد پیمانکاری یک محل خدمت جدید تعریف کرده و کد کارگاه تأمین اجتماعی مربوط به همان محل خدمت به صورت مجزا دریافت کنند.
از سوی دیگر کسانی که در این پروژه پیمانکاری مشغول به کار هستند باید بر اساس شماره بیمه در پایان هر ماه لیست پیمان گفته شده را با کد ردیف پیمان به سازمان تأمین اجتماعی ارسال کنند. شرکتهای پیمانکاری باید برای هر قرارداد پیمانکاری در محل خدمت جدید، کد پیمان مربوط به همان محل را دریافت کنند.
ردیف پیمان کدی است که به قراردادهای پیمانکاری تعلق میگیرد. ردیف پیمان فقط برای پیمانکاران و پروژههای پیمانکاری کاربرد دارد. برای ارسال لیست بیمه در پایان هر ماه به راحتی و با استفاده از ردیف باید به صورت اینترنتی و غیر حضوری این لیست را به سازمان تأمین اجتماعی ارسال کرد.
پس از ثبت کردن هر شرکت و کارگاه در اداره ثبت، باید به وسیله نماینده و کارفرما شرکت امور بیمه را به سرانجام برسانید تا کارکنان بتوانند به نزدیکترین شعبه سازمان اجتماعی مراجعه کرده و کد پیمان خود را دریافت کنند.
هر کارفرمایی موظف است ۱۵ روز از تاریخ تأسیس کارگاه یا شرکت، برای بیمه کردن کارمندان خود به نزدیکترین شعبه بیمه تأمین اجتماعی که در محدوده فعالیت کارگاه است مراجعه کرده و مدارک لازم را ارائه دهد تا کد کارگاهی دریافت کنند. مدارک لازم برای دریافت کد پیمان کارگاههای حقیقی شامل:
پس از آنکه شعبه تأمین اجتماعی مدارک ارائه شده را از نظر مکان کارگاه و تعداد کارکنان مشغول به کار بررسی و شناسایی کرد، برای آن کارگاه تشکیل پرونده داده و به کارگاه شماره اختصاصی میدهد.
هر کارفرما نیز باید برای کارکنانی که در لیست بیمه تأمین اجتماعی هستند، بر اساس نوع قرارداد و ترتیب استخدامشان باید لیست پرداخت حقوق و مزایا را تا پایان ماه به سازمان تأمین اجتماعی ارسال کند.
اگر کارگاه حقوقی دارید برای دریافت کد پیمان باید مدارک زیر را به سازمان تأمین اجتماعی تحویل دهید:
شعبه تأمین اجتماعی محل مورد نظر پس از دریافت مدارک ذکر شده، مراحل اداری تشکیل پرونده را انجام داده و شماره کارگاه به آنها اختصاص میدهد و به صورت کتبی آن را به صاحبان شرکت اعلام میکند.
پیمانکاران برای دریافت ردیف پیمان از سازمان بیمه تأمین اجتماعی لازم است این مدارک را ارائه دهند:
اگر قرارداد مابین شخص حقوقی و کارفرما باشد باید ارائه آگهی تأسیس تغییرات و روزنامه رسمی کپی شناسنامه و کارت ملی مدیر عامل شرکت کنترل و کپی برابر اصل نیز لازم است.
اگر برای اولین بار میخواهید تأمین اجتماعی را تشکیل دهید، نیازمند ارائه این مدارک ثبتی هستید:
1- مدارک شناسنامه کارکنان
2- تصویر کارت ملی کارکنان
پس از تهیه مدارک فوق باید آن را به شعبه بیمه تأمین اجتماعی تحویل داده تا شماره بیمه شده، برای دریافت خدمات بیمه تأمین اجتماعی هر فرد قابل دریافت باشد
برای درج اسامی کارگران در ردیف پیمان، باید دقت داشته باشید که محل فیزیکی شرکت کجاست، اگر شرکت متعلق به پیمانکار و مکان ثابتی باشد، نیازی به ارائه لیست بیمه جداگانه برای هر ردیف پیمان نیست و همان لیست اصلی برای بیمه کافی است.
اگر محل شرکت ثابت باشد، آنچه در قرارداد ثبت شده، اهمیت دارد. وقتی تعداد نفرات ثابت باشد باید اسم تمامی اعضا در ردیف پیمان درج شود.
اگر پشتیبانی به صورت مأموریتی باشد، امکان ثبت اسامی در همان چند روز اول وجود دارد تا در مجموع بیمه هر فرد در طول ماه 30 روز شود.
اگر قرارداد طوری تنظیم شده باشد که پشتیبانی از راه دور انجام شده و تعداد پرسنل نیز ثابت باشند دیگر نیازی نیست برای هر ردیف پیمان بیمه رد شود و همان لیست بیمه اصلی شرکت کافی است.
اگر کارگر تازه استخدام شده قبلاً در کارگاه دیگری که سابقه پرداخت بیمه داشته باشد کار میکرده، میتوانید نامهای به شعبه بیمه تأمین اجتماعی محل پرونده جدید کارگاه نوشته و درخواست تغییر مکان دهید.
اگر فرد تازه وارد هیچگونه سابقه پرداخت بیمه نداشته باشد، لازم است با مراجعه به اداره بیمه برگ نامنویسی بیمه شده جدید را از شعبه دریافت کند و اطلاعات خواسته شده را تکمیل و مهر امضا کند تا فرایند نامنویسی تکمیل شود.
ردیف پیمان در لیست بیمه چه جایگاهی دارد؟
برای تمامی کارگاهها ردیف پیمان سه صفر (000) است و فقط پیمانکاران دارای ردیف پیمان هستند.
برای تمدید زمانی ردیف پیمان میتوان به صورت غیر حضوری اقدام کرد؟
خیر برای انجام این کار فقط باید به صورت حضوری مراجعه کرد.
برای گرفتن ردیف پیمان باید به کجا مراجعه کرد؟
بهترین مکان برای دریافت ردیف پیمان نزدیکترین شعبه تأمین اجتماعی واقع در محل اجرای پروژه است.
در سازمان تأمین اجتماعی ملاک تفکیک و شناسایی کارگاه مشمول بیمه چیست؟
پس از شماره بیمه مهمترین عنصر برای شناسایی کارگاه مشمول بیمه کد کارگاه است.
چگونه از سازمان تأمین اجتماعی ردیف پیمان بگیرید؟
در شرکتهای پیمانکاری ضمن کد کارگاهی برای هر قرارداد یک کد پیمان نیز اختصاص داده شود. برای ارسال لیست بیمه شدگان هر پروژه نیازمند این کد هستید.
در کد پیمان چه اطلاعاتی باید درج شود؟
در کد پیمان باید نام پیمانکار، نام کارفرما، نام پروژه و آدرس محل اجرای پروژه مشخص شود.
آیا شرکتهای مهندسی نیازمند دریافت ردیف پیمان هستند؟
خیر برای شرکتهای مهندسی نیازی به دریافت ردیف پیمان ندارید.
موسسه مشاوران شما را به خواندن مقاله انواع شرکت های تعاونی دعوت می نماید.
جهت برخورداری از مشاور تلفنی مالیاتی می توانید با شماره 09120202822 تماس بگیرید.
همه ما میدانیم که راهاندازی و مدیریت یک کسب و کار کوچک چقدر میتواند چالشبرانگیز و سخت باشد. از تامین مالی گرفته تا مدیریت کارکنان، کارهای زیادی وجود دارد که…
برای مبتدیان بسیار مهم است که حرفه معاملهگری خود را با یک استراتژی ترید توسعه یافته و کامل شروع کنند. داشتن یک استراتژی، رویکردی ساختاریافته برای ترید فراهم کرده و…
مدیریت سود و رابطه آن با چرخه عمر شرکت یکی از مهمترین موضوعاتی است که همواره در مرکز توجه مدیران قرار دارد. انگیزه و هدف اصلی مدیران از مدیریت سود،…