هیئت مدیره شرکت ها در مواردی اقدام به تشکیل جلسه می نمایند که این جلسات هیئت مدیره بایستی با حضور بیش از نصف اعضا برگزار گردد. همچنین تصمیماتی که در این جلسات اخذ می گردند بایستی با اکثریت آرای حاضرین در جلسه به تصویب برسد.
ترتیب دعوت از اعضا و تشکیل جلسات هیئت مدیره بر اساس اساسنامه مشخص می شود که در هر صورت یک سوم اعضای هیئت مدیره می توانند از اعضا برای تشکیل جلسه دعوت نمایند.
بر اساس ماده 123 قانون تجارت، برای هر یک از جلسات هیئت مدیره باید صورت جلسه ای تنظیم شود و به امضای اکثریت مدیران حاضر در جلسه برسد.
در صورت جلسات هیئت مدیره نام مدیران حاضر و غایب قید می شود و خلاصه ای از مذاکرات و تصمیمات نیز با قید تاریخ منعکس می گردد. چنان چه هر یک از مدیران با تمام یا بعضی از تصمیمات مندرج در صورت جلسه مخالف باشد، باید نظر او در صورت جلسه قید گردد.
در تنظیم صورت جلسه هیئت مدیره رعایت برخی نکات ضروری می باشد که در ادامه به مهم ترین این نکات پرداخته می شود.
موسسه مشاوران مطالعه مقاله اوراق مشارکت را به شما عزیزان پیشنهاد می کند.
تمامی صورت جلسات می بایست روی سر برگ شخصیت حقوقی مربوطه پس از امضای اشخاص ذی سمت و با مهر شخصیت حقوقی تهیه و ارسال شود.
در صورتی که جلسه با حضور اکثریت شرکا/ سهامداران تشکیل شده باشد، رعایت تشریفات دعوت بر اساس اساسنامه شرکت یا قانون تجارت با ارائه مستندات الزامی است.
بایستی تمامی شرکا زیر صورت جلسه و تمام صفحات را امضا نمایند.
در شرکت های با مسئولیت محدود لازم است که شرکا اصالتا، وکالتا و یا ولایتا نام خود را همراه با ذکر سمت و میزان سهم الشرکه در صورت جلسه نوشته و امضا نمایند.
اگر این مطلب برای شما رضایت بخش بوده است، مطالعه مقاله ثبت انواع شرکت را به شما پیشنهاد می کنیم.
همه ما میدانیم که راهاندازی و مدیریت یک کسب و کار کوچک چقدر میتواند چالشبرانگیز و سخت باشد. از تامین مالی گرفته تا مدیریت کارکنان، کارهای زیادی وجود دارد که…
برای مبتدیان بسیار مهم است که حرفه معاملهگری خود را با یک استراتژی ترید توسعه یافته و کامل شروع کنند. داشتن یک استراتژی، رویکردی ساختاریافته برای ترید فراهم کرده و…
مدیریت سود و رابطه آن با چرخه عمر شرکت یکی از مهمترین موضوعاتی است که همواره در مرکز توجه مدیران قرار دارد. انگیزه و هدف اصلی مدیران از مدیریت سود،…