امروزه مدیریت کردن درآمد و هزینه های یک سازمان انتفاعی و یا غیر انتفاعی، ارکان بسیار مهمی می باشد، زیرا شرکت ها به توجه به درآمد و سود سالانه برنامه ریزی می کنند. حتی سازمان ها و شرکت های خدماتی هم باید مدیریت درآمد و هزینه را داشته باشند تا بتوانند خدمات بسیار خوبی را ارائه دهند. به همین دلیل است که مدیریت بر درآمد و هزینه بسیار مهم است.
هدف از تشکیل هر سیستم، سازمان و یا شرکتی، کسب سود و منفعت می باشد. بنابراین باید طبق اصول عامیانه دخل و خرج آن ها با هم برابر باشد. مدیریت درآمد در هر سازمان باید بسیار جدی انجام شود. اگر میزان درآمد و هزینه ها با هم تناسب نداشته باشد، باعث شکست در سازمان می شود.
مدیران می توانند با سیستم مدیریتی درست خود بودجه و درآمد شرکت را افزایش دهند و باعث بالارفتن روند سوددهی، افزایش سرمایه و پس انداز، تصمیم گیری های درست مالی بشوند. حسابداران هم می دانند که یکی از مهمترین کارهای آن ها اندازه گیری درآمد شرکت می باشد. همیشه یک حسابدار ذبده باید برای دارایی ها مبلغ کمتر و برای بدهی ها مبلغ بیشتر را در نظر داشته باشد.
مدیریت درآمد حتی برای مردم هم بسیار مهم می باشد، زیرا با داشتن مدیریت درآمد می توانند پرداخت های رفاهی خود را انجام دهند و مطمئن از تامین نیازهای اساسی مانند غذا، مسکن، آموزش و … خود باشند. کنترل هر چه بیشتر امور مالی باعث می شود که زندگی بهتر تثبیت شود و بتوانیم از خود و فرزندان خود مراقبت کنیم.
از کارهای اشتباه در مدیریت درآمد، بیش از حد به هزینه پرداختن و تلاش برای کاهش آن می باشد. در حالی که باید بیشترین تلاش برای افزایش درآمد باشد. مدیریت هزینه و درآمد بر اساس کم کردن هزینه و افزایش درآمد بنا نمی باشد، بلکه باید به صورتی باشد که هزینه ها باعث افزایش بهره وری و کارآمدی بهتر و بیشتر بشود.
در واقع منابع برای سازمان حفظ شود و این منابع باعث بهتر شدن و بزرگ شدن کسب و کار بشود. با داشتن مدیریت درآمد به راحتی می توان، هزینه های تحقیق، توسعه و تبلیغات شرکت را تامین کنید و به سادگی هزینه های حقوق و دستمزد، اجاره، تعمیر و نگهداری، خرید مواد اولیه و تکمیل انبار را انجام دهید.
بعضی مواقع سازمان ها برای برگشت مشتریان و انگیزه کارکنان، هزینه های گزافی را متحمل می شوند، و این هم باعث ایجاد افزایش هزینه می شود و در نهایت سازمان درگیر یک چرخه باطل و فرسایشی قرار می گیرد و در نهایت اینکه هزینه و درآمد با هم تطبیق نمی کنند.
داشتن مدیریت درآمد به مدیران کمک می کند که امنیت کار خود را بالا ببرند. برای داشتن مدیریت درآمد باید همیشه به سه نکته توجه داشته باشید.
داشتن سرعت و دقت، باعث پیشرفت در هر کسب و کاری می شود. با توجه به حجم بالای فعالیت و همچنین، قانون مالیات کشوری، تامین اجتماعی، حساب مشتریان شرکت و موسسه و … بهتر است که سازمان ها از نرم افزارهای حسابداری استفاده کنند، زیرا استفاده از این نرم افزارها باعث به روز شدن شرکت و موسسه می شود. این نرم افزارها نه تنها حساب ها را نگهداری می کنند، بلکه قابلیت مدیریت هزینه و درآمد را هم دارند.
برای مطالعه مقاله اصل تطابق هزینه با درآمد می توانید از این لینک استفاده نمایید.
تمام اطلاعات در یک نرم افزار حسابداری ثبت و نگهداری می شود و اطلاعات دقیقی از آن استخراج می شود و می توان به تمام اطلاعات لازم برای مدیرت هزینه و درآمد دسترسی پیدا کرد. نرم افزارها می توانند تمام اطلاعات لازم را در اختیار قرار دهند از جمله:
برای مطالعه مقاله مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی می توانید از این لینک استفاده نمایید.
گاها، پیش بینی های شما از کسب و کارتان درست در نمی آید و یا اینکه به زمان طولانی تری نیاز دارید. به همین دلیل باید روش هایی برای کاهش هزینه های سازمان و کسب و کار پیدا کنید. معمولا کارفرما اولین چیزی که به ذهنش می رسد تعدیل نیروی کار می باشد، ولی روش های بهتری وجود دارد که دیگر نیازی به تعدیل نیرو نمی باشد.
این روش ها به شهر ذیل می باشد:
مدیریت درآمد در هر سازمان باید به گونه ای باشد که میزان کم کردن هزینه باعث زیاد شدن بهره وری سازمان شود. این بهره وری باعث افزایش درآمد و رونق اقتصادی کسب و کار شود. به طور کلی هدف از مدیریت درآمد و هزینه برای واحد های تجاری، داشتن سود بیشتر می باشد. حتی سازمان هایی که سرویس های عام المنفعه دارند، در صورت عدم مدیریت نمی توانند خدمات خوبی داشته باشند، بنابراین مدیریت درآمد و هزینه برای این سازمان ها هم بسیار مهم می باشد.
اگر این مطلب برای شما رضایت بخش بوده است، مطالعه مقاله بررسی ارتباط بین هموارسازی درآمد مشمول مالیات را به شما پیشنهاد می کنیم.
همه ما میدانیم که راهاندازی و مدیریت یک کسب و کار کوچک چقدر میتواند چالشبرانگیز و سخت باشد. از تامین مالی گرفته تا مدیریت کارکنان، کارهای زیادی وجود دارد که…
برای مبتدیان بسیار مهم است که حرفه معاملهگری خود را با یک استراتژی ترید توسعه یافته و کامل شروع کنند. داشتن یک استراتژی، رویکردی ساختاریافته برای ترید فراهم کرده و…
مدیریت سود و رابطه آن با چرخه عمر شرکت یکی از مهمترین موضوعاتی است که همواره در مرکز توجه مدیران قرار دارد. انگیزه و هدف اصلی مدیران از مدیریت سود،…